Verwen jezelf met een massage

Een overzicht van alle massages die aangeboden worden.

Montira Thai Massage & Spa Warme Olie Massage

Warme Olie Massage

Een massage met warme olie is een therapeutische en diep ontspannende lichaamsbehandeling waarbij verwarmde oliën op de huid worden aangebracht. Tijdens de massage gebruikt de therapeut zachte tot matige druk en soepele, glijdende bewegingen om de warme olie in de spieren en weefsels te laten werken.

Thai Traditionele Massage

Thai traditionele massage is een oude geneeskunst die meer dan 2500 jaar geleden in Thailand is ontstaan. Het is een unieke en uitgebreide vorm van massage die elementen van acupressuur, yoga-achtige stretching en energiewerk combineert. 

Montira Thai Massage & Spa Thai Traditionele Massage
Montira Thai Massage & Spa Thai Olie Massage

Thai Olie Massage

Een Thaise oliemassage is een therapeutische en verkwikkende lichaamsbehandeling die de technieken van de traditionele Thaise massage combineert met het gebruik van warme, aromatische oliën. De therapeut oefent zachte tot stevige druk uit langs energielijnen en specifieke spiergroepen terwijl hij rek- en kneedbewegingen opneemt.

Aroma Massage

Een aromamassage is een holistische en rustgevende lichaamsbehandeling die de voordelen van massage combineert met het gebruik van essentiële oliën. Tijdens de massage oefent de therapeut lichte tot matige druk uit terwijl de therapeutische geuren van etherische oliën, afkomstig van aromatische planten, worden opgenomen.

Montira Thai Massage & Spa Aroma Massage
Montira Thai Massage & Spa Coconut Massage

Coconut Massage

Een kokosmassage is een voedende en hydraterende lichaamsbehandeling waarbij kokosolie als primair massagemedium wordt gebruikt. Kokosolie, gewonnen uit het vlees van kokosnoten, staat bekend om zijn hydraterende en huidherstellende eigenschappen. 

Thai duo-massage

Thai duo-massage is hetzelfde als een Thai traditionele massage maar hier kun je er samen van genieten.

Montira Thai Massage & Spa duo massage ruimte
Montira Thai Massage & Spa hot stones massage

Hot Stones Massage

Een hotstones-massage is een soort therapeutische massage waarbij gladde, verwarmde stenen worden gebruikt om de ontspanning te bevorderen en genezing te bevorderen.

Kruiden-stempel Massage

Een kruidenstempelmassage is een massage waarbij gebruik gemaakt wordt van kruidenstempels. Kruidenstempels zijn katoenen buideltjes gevuld met diverse kruiden. Deze kruiden worden samengesteld aan de hand van eeuwenoude Oosterse recepten. 

Montira Thai Massage & Spa Kruidenstempel Massage
Montira Thai Massage & Spa body scrub massage

Body Scrub Massage

Body scrub massage is een spabehandeling die de voordelen van massage en peeling combineert om de huid glad, verjongd en verfrist te laten aanvoelen.

Hoofd, Nek en Schouder
Massage

Een hoofd-, nek- en schoudermassage is een gerichte en verjongende behandeling die gericht is op het verlichten van spanning en stress in het bovenlichaam. Tijdens de massage gebruikt de therapeut zachte tot stevige druk om de spieren van hoofd, nek en schouders te kneden en te manipuleren. 

Montira Thai Massage & Spa massage ruimte
Montira Thai Massage & Spa Rug en Schouder Massage

Rug en Schouder Massage

Een rug- en schoudermassage is een therapeutische en gerichte behandeling die zich richt op de spanning en stress die gewoonlijk in het bovenlichaam aanwezig zijn. Tijdens de massage gebruikt de therapeut een combinatie van technieken, waaronder kneden, glijdende bewegingen en diep weefselwerk, om gespannen spieren en knopen in de rug en schouders aan te pakken. 

Voet Massage

Een voetmassage is een therapeutische en ontspannende behandeling waarbij de voeten en onderbenen centraal staan. Tijdens de massage gebruikt de therapeut verschillende technieken, waaronder kneden, drukken en cirkelvormige bewegingen, om specifieke punten op de voeten te stimuleren. 

Montira Thai Massage & Spa Voet Massage

Heb jij nu zin gekregen in een ontspannende massage?

Neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak!